Duurzaamheid.

Jaguar, TFC hanteert een realistische aanpak in duurzaam ondernemen. Wat we beloven, doen we ook! Ons doel: duurzaam geteelde producten die eerlijke prijzen genereren voor de telers en toch marktconform blijven.

Met trots op deze kwalificatie die we als eerste bedrijf in de AFG sector hebben behaald, hanteren we binnen al onze in- en externe bedrijfsprocessen het ISO 14001 Milieu certificaat. In het kader hiervan loopt in Zuid-Afrika op dit moment een project Milieubewuste Teelt bij een paar van onze grote leveranciers. De eerste druiven en citrusvruchten zullen in januari 2014 onder Milieukeur beschikbaar zijn bij Jaguar, TFC.

Door de ondertekening van het IDH Milieuconvenant hebben we ook een belangrijke stap gezet in de verduurzaming van de eigen importstromen. Samen met andere handelspartijen is Jaguar, TFC een commitment aangegaan om in 2015 een assortiment van verse groente en fruit uit Midden- en Zuid Amerika, Afrika en Azië te hebben dat voor 50% procent duurzaam geproduceerd is.

Een realistische
aanpak voor

duurzaamheid

nu en in de toekomst.